Om upphämntning

I vårt arbete att underlätta vardagen för er samtidigt som ni spar på miljön och plånboken. Har vi nu möjligheten att hämta och lämna era beställningar i och kring Malmö.

Oavsett om det är en gång eller om ni vill har en regelbundenhet i det hela är ni lika välkomna. Det är era behov som styr.


Vi kan hämta upp och lämna på önskad, överrenskommen plats och tid.

Ni kan hämta och lämna själva på plats eller varför inte hos vår samarbetspartner Repamera.

Önskas en stadig dag i veckan/månaden som vi hämtar och lämnar. Så kan vi lösa även detta!Visste du att det går åt ca 2,2kvm tyg och 97meter tråd för att sy 1 skjorta?

Och att i vissa fabriker kan arbetare få mindre än 50 öre per sytt plagg? 

En skjorta tar ca 8 timmar att sy en skjorta från börja till slut (ej i fabrik där tiden kan minska pga massproduktion.)

Grundad och kvar i Malmö. Vi jobbar hållbart och har alltid sett värdet av återanvända, reparera och tänka på miljön. Där av har vi sedan 2017 jobbar med Repamera. Vi är noga med lyssna på våra kunder och lösa era behov. Vi jobbar mycket med att använda kasserade textilier vid lagning och at underhålla vår maskinpark. Vi ser fram emot kunna underlätta arbetet med behålla plagg och textilier länge genom erbjuda våra tjänster även via internet. Vi ses!


© 2024 Malmö Kemtvätt & Skrädderi