Tvätt för företag


 


Vi är vana att hantera tvätt för privatpersoner och för företag. Oavsett om ni bedriver verkstad, byggföretag, butik, skönhetssalong, industri, restaurang, hotell eller kontor så kan vi ta hand om er tvätt. 

Vi rengör effektivt alla arbetskläder och textilier. Ja allt från förkläden & arbetsjackor till badrockar & linnedukar. Vi kan hantera såväl såsfläcken som oljespillet eller kaffefläcken. 

Glöm inte detaljerna som dina mattor, gardiner, stolsdynor & handdukar. Se till att ge ett gott första intryck oavsett var ni möts.


Är det fullt upp och har svårt att hinna lämna och hämta tvätten hos oss? Inga problem, det löser vi. 

Vi kan hämta på din arbetsplats, butik eller kontorshontell. Vi levererar den sena nytvättad och struken. Snabbt och enkelt. 

Fasta dagar och tider, eller så beställer/ringer du oss när du vill ha det hämtat!


Boka serviceavtal? kontakta oss direkt via telefon eller på [email protected]


Grundad och kvar i Malmö. Vi jobbar hållbart och har alltid sett värdet av återanvända, reparera och tänka på miljön. Där av har vi sedan 2017 jobbar med Repamera. Vi är noga med lyssna på våra kunder och lösa era behov. Vi jobbar mycket med att använda kasserade textilier vid lagning och at underhålla vår maskinpark. Vi ser fram emot kunna underlätta arbetet med behålla plagg och textilier länge genom erbjuda våra tjänster även via internet. Vi ses!


© 2024 Malmö Kemtvätt & Skrädderi